Välkommen Mikaela!

posted in: Nyheter 0

Nu gör också Mikaela Wikström oss sällskap på Styrelsepost. Mikaela har en bred erfarenhet som förtroendevald och anställd i ideella sektorn. Engagemanget för mänskliga rättigheter har löpt som en röd tråd och hon drivs av att se människor, grupper och organisationer utvecklas.

”Mikaela har redan gjort flera inspel på temat hållbart engagemang och ledarskap som konsult i egen regi och vi är nu glada att hon vill fortsätta göra detta under vårt paraply”, säger Anna Bergkvist, VD.

Mikaela kommer framförallt fortsätta göra uppdrag hon gjort tidigare såsom ledarskapsutbildningar, styrelseutbildningar och föreläsa på temat hållbart engagemang.

”Vi kommer också med hjälp av Mikaela kunna skruva upp vår kompetens kring HR och lön för ideella föreningar – ett område som vi ser har vuxit på senare tid och där vi vet att vi kan bidra med mer till våra uppdragsgivare både på deras kanslier och i styrelserummet” säger Anna Bergkvist VD.

Mikaela är till vardags verksamhetschef för Bromma KFUM och krisstödjare för Röda Korset.

Läs mer om Mikaela här.

Välkommen till oss Mikaela, vi hoppas att du ska trivas och växa med oss!

Vid frågor kontakta Anna Bergkvist, VD på Koncentria AB som äger Styrelsepost.se och Styrelsehjalpen.se på anna@koncentria.se.