Öppna föreläsningar

En del av våra aktiviteter, workshops och föreläsningar gör vi tillsammans med andra organisationer. Vissa av dem är öppna för allmänheten och då är du varmt välkommen att delta. Håll utkik i listan som uppdateras löpande för att se vad som händer härnäst.

Representerar du ett studieförbund eller en utbildningsarrangör och letar efter någon som kan hålla era öppna föreläsningar eller kurser, tveka inte att kontakta oss för att få ett förslag på upplägg.

Kontakta oss här vid frågor eller för att boka oss.

Kommande arrangemang

Under hösten håller vi flera av ABF Stockholms föreningskurser. Se deras program för föreningar här.

Referenser

Valberedningens arbete är viktigt, men hastas ofta förbi. Mitt uppdrag i Equmenia är att hjälpa Equmeniaföreningarna att vara förening på bästa sätt. Jag hittade denna utbildning och gick den för att få inspiration till hur Equmenia kan jobba vidare med dessa frågor. Jag brukar själv säga att jag inte är en valberedningsperson och att det är ett uppdrag jag undviker att gå in i, men efter kvällen med Anna kände jag mig inspirerad att själv få jobba med en valberedning.

Anna inspirerar och fångar upp tankar och frågor som finns i gruppen. Framför allt så lyfter hon vikten av valberedningens arbete.

Maria Melin
Föreningsstrateg Equmenia