Vi växer så det knakar – välkommen Tjarls!

posted in: Nyheter 0

Idag är vi glada att kunna tillkännage värvningen av Tjarls Metzmaa som ny konsult här på Styrelsepost.se! Det känns riktigt bra att kunna bredda vår bas av konsulter med ytterligare en person med bred förankring i civilsamhället. Tjarls bidrar med värdefulla erfarenheter från dagens unga civilsamhälle men också från kultursektorn. Framförallt har han en imponerande bredd då han varit aktiv på många olika nivåer, i många olika typer av föreningar och är van med att jobba inom alla våra tjänsteområden. Det spelar ingen roll om ni är mest intresserade av att få honom som utbildare, årsmötesordförande, föreläsare eller något annat, han har knepen i bakfickan som kommer att lösa just era problem.

Välkommen till Styrelsepost.se Tjarls, vi hoppas att du ska trivas och frodas med oss!

För att komma i kontakt med honom direkt eller läsa mer om honom är det bara klicka sig vidare till http://styrelsepost.se/konsulter/

Från Tjarls

Veckan före jul blev jag kontaktad av Styrelsepost.se med ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till, att få bli en av deras konsulter. Det är en ära att få tillhöra en sån riktig samling proffs och på ett sätt känns det som att jag blivit invald i någon slags hall of fame. Den stora skillnaden är förstås att jag inte kommer sitta och bara njuta av en titel, utan jobba stenhårt för att civilsamhället i sin helhet ska bli skarpare och bättre på det vi gör.

Jag ser väldigt mycket fram emot att bidra med mitt kunnande som jag bland annat fått genom alla mina olika uppdrag, men även via Civilsamhällespodden. Mycket mer ser jag dock fram emot att få lära mig ännu mer och tror att livet som konsult på Styrelsepost.se kommer kunna göra just det. Ideella föreningar ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det ska bli kul att kunna bidra från en annan vinkel.

Styrelsepost.se är ett företag som arbetar med att förbättra civilsamhället genom utbildningar, coaching och kompetensutveckling för i huvudsak ideella organisationer. De som arbetar är ett gäng i övrigt fristående konsulter som alla bidrar med sin spets. Bland kunderna hittar vi så väl stora framträdande organisationer så väl som mindre.

Redan nu finns jag upplagd på sidan med en liten presentationstext: http://styrelsepost.se/konsulter/

 

Vid frågor kontakta Anna Bergkvist, VD på Koncentria AB som äger Styrelsepost.se på anna@styrelsepost.se.