Vi blir fler för att möta efterfrågan

posted in: Nyheter 0

Den digitala utvecklingen i föreningslivet har exploderat under 2020 och vi blir fler för att kunna möta den stora efterfrågan som finns på framförallt digitala årsmöten och utbildningar.

Caroline Sten började sin civilsamhällesresa i KFUM-rörelsen och har därefter jobbat på Landsrådet för Sveriges Ungdomsorganisationer (LSU), Mattecentrum och Rädda Barnen, där hon idag arbetar med verksamhets- och föreningsutveckling i norra Sverige. Caroline gör oss sällskap och stärker upp med stor kompetens inom digitala årsmöten och grupp- och ledarskapsutveckling.

“Caroline gjorde oss sällskap redan lite på prov i samband med Polisförbundets stora kongress där vi var sex konsulter aktiva för att lyckas med tre parallella för-möten. Hon är vass på VoteIT, prestigelös och noggrann. Caroline kommer också som ett efterlängtat tillskott med kompetens kring ledarskapsutbildningar och grupputveckling.” säger Anna Bergkvist, VD för Koncentria.

Mer om Caroline finns här.

Vårt andra nyförvärv är Max Horttanainen. Max driver till vardags Rainylab där han hjälper organisationer och företag att skapa digitala verkligheter. Han är också förbundsordförande för Sverok och har ett förflutet som ordförande för Svenska E-sportförbundet.

“Max kommer framförallt stärka upp oss på det digitala, vi är vassa men vi kan vässa oss ännu mer och vi kan hjälpa våra uppdragsgivare att bli ännu vassare. Ett bra digitalt möte, panel eller utbildning är inte bara ett bra innehåll, det är en bra upplevelse för både deltagare och den som ansvarar också. Här kommer Max kompetens väl till pass! Max har också redan gjort oss sällskap under hösten, senast i samband med facilitering av Sveriges Ingenjörers utskottsarbete.” säger Anna Bergkvist, VD för Koncentria.

Mer om Max finns här.

Varmt välkomna båda två, det är en ynnest att ni vill göra oss sällskap och det ska bli roligt att jobba tillsammans med er båda.

Vid frågor kontakta Anna Bergkvist, VD på Koncentria AB som äger Styrelsepost.se och Styrelsehjalpen.se på anna@koncentria.se.