Alexander Hallberg

Alexander är utbildad projektledare och har bred erfarenhet inom civilsamhället, både som förtroendevald och tjänsteman. Han har varit engagerad i ideella föreningar i hela sitt liv, med fokus på spelhobbyrörelsen och partipolitiken. Efter att ha varit heltidsarvorderad förbundsordförande i Sverok – Spelhobbyförbundet arbetar han idag som politisk sekreterare åt Socialdemokraterna. Han besitter därmed värdefulla erfarenheter om digitalisering, förändringsprocesser och demokratiarbete i praktiken. Han är mån om att sätta dig och din organisation i fokus och ser fram emot ett givande utbyte.

Alexander leder gärna både fysiska och digitala årsmöten, håller styrelse-och ledarskapsutbildningar, agerar styrelsestöd vid organisations- och verksamhetsutveckling, föreläser om ledarskap och processförändring eller agerar moderator för konferenser och debatter.

Alexander hjälper er gärna med:

  • Leda årsmöten, fysikt och digitalt.
  • Styrelse- och valberedningsutbildningar, gärna med fokus på ledarskap och processledning.
  • Agera moderator på konferenser eller debatter
  • Processledning och rådgivning vid förändringsprocesser, exempelvis vision och strategi
  • Föreläsningar om engagemang, medlemsrekrytering och ledarskap
 
 
 

Alexanders sociala kompetens och hans tålamod är hans två starkaste egenskaper. Det är lätta att prata med honom och han gör sig alltid tillgänglig."

Kontakta mig direkt

Hör av dig till oss så ser vi på vilket sätt vi kan samarbeta framöver.

Telefon

0766 – 29 29 99