Vi hjälper dig med

Inom nätverket har vi bred kompetens och erfarenheter för att lösa såväl mindre utmaningar som större komplexa uppdrag.

Styrelser

Vi hjälper styrelser med allt från uppstart, utbildning i styrelsekunskap, löpande coachning och formulering av beslutsunderlag samt utredningar. Vi bistår din styrelse med det stöd den behöver.

Valberedning

Vi hjälper valberedningar med allt från utbildning till coachning. Ett av våra vanligaste uppdrag för valberedningar är att starta upp arbetet och hjälpa till att skapa ramverk.

Ordförande

Vi hjälper dig som ordförande med coachning, personlig vägledning i tuffa beslut eller genom att matcha dig med en mentor. Att vara ordförande kan vara det ensammaste som finns och därför kan det vara skönt att ha kontakt med någon som förstår din situation.

Föreläsningar

Vi håller regelbundet olika typer av föreläsningar och har också möjligheten att skapa något utifrån er. Här listas våra konsulters föreläsningar som är redo att bokas när som!

Årsmöte

Vi har arbetat med hundratals årsmöten och det är på många sätt en av våra stora passioner. Oavsett om ni behöver en riktigt vass ordförande eller hjälp med projektledning av en stor kongress så finns vi här för dig.

Skräddarsydda uppdrag

Föreningslivet är komplex och allt som du kan behöva stöd i ryms inte i några få rubriker på denna sida. Därför erbjuder vi skräddarsydd hjälp med nästan allt. Tillsammans har vi på Styrelsepost tusentals timmar erfarenhet från konsultuppdrag, förtroendeuppdrag och anställningar på olika nivåer. Sannolikheten är stor att vi varit med om just ditt problem tidigare.

Sagt om oss

"Johan bidrog till en otroligt bra kongress som fick toppbetyg av deltagarna. Med sin långa erfarenhet och sitt sinne för ordning, struktur och formalia ledde han vår kongress på ett förträffligt sätt med både humor och ödmjukhet. Det var även mycket lärorikt och värdefullt att kunna bolla formaliafrågor inför samt få feedback efteråt på hur vi kan göra saker bättre till nästa gång."
"Vi var alla överens om att det var en jättebra dag med massor av input. Bra att få en utomstående proffs synpunkter! "
“Det första beslut vi tog om vår digitala kongress var att be Anna på Styrelsepost om hjälp. Vi hade ett utmärkt samarbete med Anna och Johan där de på sitt proffsiga och lättsamma sätt hjälpte oss att skapa trygghet och lugn i organisationen inför kongressen, för att under kongressdagarna sedan med varsam och alldeles lagom humoristisk hand leda oss genom det demokratiska samtalet. ”