Ordförande

Som ordförande har man ett stort ansvar på sina axlar och ibland kan det vara skönt att bolla med någon utanför sin organisation. Någon som förstår, men inte är inblandad. Flera av våra konsulter har varit ordförande i nationella organisationer och vår erfarenhet av att leda såväl små som stora organisationer kan bidra med nya perspektiv och tankar. Våra tjänster för dig som ordförande omfattar bland annat:

Personlig vägledning i tuffa beslut

Löpande mentorskapsprogram

Bollplank i vardagen

Som ordförande är du alltid välkommen att ringa för råd och vägledning, om din fråga kräver en större insats från oss tar vi givetvis betalt men om vi enkelt kan svara på din fråga så gör vi gärna det.

Personlig vägledning

Ibland är livet som ordförande tufft och de vägval och beslut som ska fattas kan kännas oöverstigliga. Då kan vi snabbt sätta oss in i dina frågor och hjälpa dig att resonera. Kan göras som en engångsgrej eller ett mer löpande mentorskap.
 

Löpande mentorskap eller bollplank i vardagen

Att vara ordförande kan ibland vara väldigt ensamt. Vi har hjälpt flera ordföringar med att utvecklas som ledare, finnas som ett stöd och allmänt underlätta livet. Ibland behövs det bara någon som lyssnar på det du redan vet och ibland behövs någon som har gjort det du står inför förut. Vi matchar dig med en konsult som har de rätta erfarenheterna för dig.

Vi finns här för er

Hör av dig till oss så ser vi på vilket sätt vi kan samarbeta framöver.