Ordförande

Som ordförande har man ett stort ansvar på sina axlar och ibland kan det vara skönt att bolla med någon utanför sin organisation. Vi har erfarenhet av att leda såväl små som stora organisationer och kan bidra med nya perspektiv och tankar. Våra tjänster för dig som ordförande omfattar bland annat:

  • Personlig vägledning i tuffa beslut
  • Löpande mentorskapsprogram
  • Bollplank i vardagen

Vi får ofta en personlig relation till ordförande för de organisationer vi jobbar för, oavsett om det är när vi varit ordförande för en tuff kongress eller hållit styrelseutbildning för en ny styrelse. Som ordförande är du alltid välkommen att ringa för råd och vägledning, om din fråga kräver en större insats från oss tar vi givetvis betalt men om vi enkelt kan svara på din fråga så gör vi gärna det. Kontakta Anna i första hand. 

Kontakta oss här för att boka oss.

Referenser

När jag blev vald till ordförande i Personalvetarstuderandes Riksförbund visste jag väldigt lite om vilka utmaningar jag hade framför mig. Mycket tack vare Annas stöd fick jag modet att driva igenom idéer som jag aldrig hade vågat annars. Med sin långa erfarenhet av att själv sitta i styrelser och utbilda andra är Anna förmodligen en av de vassaste i Sverige när det kommer till just ideellt styrelsearbete. Jag är henne och styrelsepost evigt tacksam för allt stöd, pepp och kunskap.

Agnes Back
Tidigare ordförande för Personalvetarstuderandes Riksförbund P-Riks