Styrelse

Styrelsen ansvarar för att leda organisationens verksamhet mellan årsmötena. Det är ett viktigt uppdrag och vi har erfarenhet av styrelsearbete på olika nivåer: från lokalt engagemang till nationella paraplyorganisationer. Vi kan hjälpa er ta nästa steg som styrelse och erbjuder bland annat:

  • Styrelseutbildningar – allt från en grundutbildning på några timmar till temastyrda utbildningar så som hållbart engagemang, styrelsens arbetsgivaransvar, hur skapar vi bättre möten med flera.
  • Ledarskapsutbildning av olika slag
  • Mentorskap för enskilda individer i styrelsen
  • Workshops i samband med utvärdering, verksamhetsplanering, strategidagar med mera.

Vi kan hålla allt från en grundläggande styrelseutbildning i början av ert år för att skapa en samsyn på ert uppdrag till att komma in mitt i verksamhetsåret och hjälpa er utvärdera hur långt ni kommit med era mål. Vi sätter gemensamt mål med utbildningen och skräddarsyr innehållet utifrån era önskemål.

Kontakta oss här för att boka oss.

Referenser

En styrelseutbildning med Styrelsepost kommer inte bara att öka er kunskap om styrelsearbete utan även inspirera er till att göra det bästa arbetet ni bara kan! Unna din styrelse en utbildning genom Styrelsepost så kommer just era utmaningar att tas upp och behandlas!

Toni Subotin
Jönköpings Studentkår

Tack vare utbildningen med Anna och Styrelsepost känner vi nu att vi kan vara den styrelse vår fantastiska organisation förtjänar och behöver. Anna gav oss verkligen rätt verktyg och eld i baken för att börja arbeta tydligare och bättre.

Emma Pettersson Hernandez
Födelsevrålet

Med Styrelseposts hjälp fick jag och styrelsen upp ögonen för vad vi gör bra och vad vi behöver utveckla inom vår förening. Med flerårig bakgrund inom den ideella sektorn bidrog föreläsaren med nyttig know-how och erfarenheter, men det var vi inom föreningen som “ägde frågan” och det hela kändes därför både målinriktat och genuint! Jag kan rekommendera Styrelsepost för utvecklingsarbete inom styrelser.

Erik Blennow Nordström
Lundapsykologerna

Anna gav oss en bra introduktion till hur styrelsearbete fungerar, varför det är viktigt att ha roligt under ansvar och hon fick oss också att reflektera över vår organisations styrkor och svagheter. Anna gav oss nya och nyttiga perspektiv som vi tar med oss i vårt arbete framöver. Anna är full av energi och inspiration och vi kommer definitivt att anlita henne igen!

Madeleine Liljegren
Ordförande Sylf Stockholm (Sveriges yngre läkares förbund)

“Vill tacka för en superinsats. Utbildningen fungerade som en boost till oss alla.”

Sara Tesfamichael
Fempowerment